Har du lyst til at blive udfordret lidt ekstra i din gymnasietid eller dykke ned i emner, du synes er særligt interessante, har GHG forskellige spændende talentaktiviteter.

Uanset om du interesserer dig for naturvidenskab, humaniora eller samfundsfag, kan du blive fagligt udfordret, udvikle dine talenter og blive godt rustet til din videre uddannelse.

Masterclass

Masterclass-forløb er en del af GHG’s talenttilbud og henvender sig til interesserede og engagerede elever i 2. og 3. g. På forløbene undervises du af gymnasielærere med en særlig kompetence inden for det pågældende emne. Masterclass giver dig høj faglig viden både inden for samfunds- og naturvidenskab, og du modtager et diplom, som du kan tage med dig videre i dit uddannelsesforløb.

 

 

 

I år kan du deltage i Masterclasses i alt fra Podcastproduktion og Sundhedspsykologi til jazzmusik og relativitetsteori. Læs mere om de forskellige Masterclasses via den grønne knap.

Ansøgningsfrist 23. september kl. 12.

Ansøgningen om optagelse på en MasterClass skal være skriftlig og motiveret (max en side) og sendes elektronisk direkte til det udbydende gymnasium. Skriv ‘MasterClass’ i emnet.

 

Akademiet for talentfulde unge

Hvert år sender gymnasiet elever til Akademiet for Talentfulde Unge. Gennem Akademiet mødes du med elever fra andre gymnasier om forskellige fag på højt niveau inden for alle de forskellige fakulteter.

Du deltager i forelæsninger, camps og rejser. Formålet er at inspirere fagligt til en akademisk karriere. Du kan læse mere her

Eftermiddagsmatematik

Til eftermiddagsmatematik bliver du præsenteret for forskellige slags matematik, der ikke indgår i den daglige undervisning på gymnasiet og er til dig, der synes matematik er sjovt.

Forskerspirer

I programmet Forskerspirer kan du prøve kræfter med forskning på universitetsniveau. Du udvikler dit eget forskningsprojekt, får tilknyttet en forsker og deltager i en landsdækkende konkurrence.

Læs mere her

Intermat

I InterMat bliver du rustet til at løse matematiske opgaver. Tilbuddet fungerer blandt andet som brobygning mellem gymnasiet og universitetet, så overgangen lettes.

Science

På Gammel Hellerup Gymnasium har vi mange forskellige aktiviteter inden for science til de elever, der gerne vil udfordres udover den almindelige undervisning.

 

 

Gammel Hellerup Gymnasium er certificeret inden for talentarbejde gennem Science Talenter, og er tilmeldt deres tilbud, så elever med ekstra interesse for naturvidenskab og matematik kan komme på science camps på talentcentret i Sorø – læs mere her.

Gammel Hellerup Gymnasium er medlem af UNF (Ungdommens Naturvidenskabelige Forening), så skolens elever kan deltage gratis i foredrag og andre arrangementer af UNF – læs mere om UNF København her

Gammel Hellerup Gymnasium har et udvidet samarbejde med Hellerup Skole kaldet ”STEM forløbet” (Science, Technology, Engineering & Mathematics), som er et toårigt forløb for 8-9. klasseelever på Hellerup Skole. Eleverne melder sig til forløbet hvis de har en særlig interesse for fysik, kemi, biologi og/eller matematik, og får derved et ekstra modul ca. en gang om ugen, hvor undervisningen foregår på GHG. Undervisningen er tilrettelagt i små overskuelige projektforløb af GHG’s lærere i samarbejde med Hellerup Skoles lærere med fokus på at udfordre eleverne på fordybelse og abstrakt tænkning – læs mere her.