I går mødtes alle GHG’s Unesco klasser til en hyggelig eftermiddag med fokus på fællesskab mellem klasserne og selvfølgelig FN’s 17. verdensmål, der er omdrejningspunktets for klassernes faglige fokus. 

Eftermiddagen startede med et orienteringsløb, hvor eleverne på forskellige måder kom rundt i den 17. verdensmål. Løbet var arrangeret af en gruppe elever med repræsentanter fra alle klasser. Efter løbet var der forfriskninger og fælles hygge i gården.

GHG som UNESCO-SKOLE

Gammel Hellerup Gymnasium har de sidste mange år været en af de 35 UNESCO-skole i Danmark

På UNESCO-studieretningen er målet, at eleverne gennem deres 3-årige gymnasieforløb arbejder med et internationalt udsyn, hvor verdensorganisationens UNESCOs globale værdier bliver den dannelsesplatform, som der arbejdes ud fra: “Hovedformålet for UNESCO er at bidrage til fred og sikkerhed ved at fremme nationers samarbejde gennem uddannelse, videnskab og kultur og styrke en grundlæggende respekt for retfærdighed, menneskerettigheder og fundamentale frihedsrettigheder for jordens folk uafhængig af race, køn, sprog og religion” (se: www.unesco-asp.dk).