Den gode stemning spreder sig

Gammel Hellerup Gymnasium har fået et nyt udvalg, der vil sprede god stemning ud i alle kroge af gymnasiet og samle eleverne på tværs af alle årgange til fælles hygge.

’Stemningsudvalget’, som det hedder, er startet af fem af gymnasiets piger. ”Vores arrangementer skal være et hyggeligt supplement til fester og andre sociale ting, der i forvejen foregår på gymnasiet. Vi vil både lave events, hvor man bare kommer og hygger sammen, men også omkring forskellige mærkedage som påske og Valentines,” fortæller Celine fra 3.u, der er en af initiativtagerne til udvalget.

Udvalgets første arrangement løb af stablen i går, hvor mere end 100 elever var samlet til fælles filmhygge, popcorn, bland-selv-slik og saftevand. Inden filmhyggen kunne eleverne stemme mellem fire forskellige film og vinderen blev ’Taken’ fra 2008.

Næste udspil fra Stemningsudvalget ser dagens lys omkring Valentinsdag, hvor det bl.a. forlyder at udvalget vil sprede kærlighed på GHG, med røde roser på bestilling til de forskellige kendte og ukendte romancer på skolen.

Stemningsudvalget består af Celine og Louise fra 3.u samt Ida, Josephine og Celia fra 3.h.