NYE LÆRERE TIL GAMMEL HELLERUP GYMNASIUM

Gammel Hellerup Gymnasium søger et antal nye lærere pr. 1. august 2017. Det drejer sig primært om følgende fag: matematik, engelsk, historie og billedkunst, men også andre fag har interesse. Der er så vidt muligt tale om fuldtidsstillinger svarende til 1680 timer.

GHG er centralt placeret i Gentofte kommune tæt på Hellerup station. Gymnasiet har en stor og stabil søgning af nye elever og er i dag et 12-sporet gymnasium. Vi har 1000 elever og ca. 110 ansatte. Vores kerneværdier er samlet om faglighed, fællesskab og mangfoldighed. Vi har i de senere år renoveret og bygget nyt. Vi har fået nye lokaler til de naturvidenskabelige fag, en arkitektonisk spændende idrætshal og et nyt anderledes hus til bl.a. de kunstneriske fag.

Vi søger nye lærere, der har lyst og vilje til at indgå i et godt kollegialt fællesskab med fokus på elever og læring. Vi arbejder bl.a. med supervision og synlig læring. Vi tilbyder et spændende og udviklende arbejdsmiljø med gode personaleforhold. Du vil komme til at deltage i et fælles introduktionsforløb for nye lærere med indføring i skolen og kulturen. 

Send din ansøgning vedlagt CV og eksamenspapirer via gymnasiejob.dk. Ansøgningsfrist fredag den 21. april 2017. Alle ansøgere får besked efter afsluttet ansættelsesproces. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 17-18.