Musik

Ovenfor ses Wilson fra 3.i (tv.) og Frederik fra 1.d der underviser i musikskolen (læs nedenfor).

Gammel Hellerup Gymnasium har et rigt musikliv, og du kan deltage i mange musikaktiviteter efter skoletid.

Brug musiklokalerne

GHG-elever kan frit låne skolens nye musiklokaler,  B3 (Monteverdi) og B4 (Blue Note), til sammenspil mandag-fredag frem til kl. 21.

Det foregår på den måde:

1.      Check i Lectio at lokalet er ledigt.

2.      Send besked til Otto (OB) om tidspunkt samt navnene på samtlige de GHG-elever, der vil spille - herefter lægges sammenspilsmodulet ind i Lectio.

3.      Nøgle udleveres på Kontoret mod aflevering af årskort.

4.      Årskort forbliver på kontoret, så længe man bruger musiklokalerne. Så snart man er færdig og har ryddet op etc., afleveres nøgle på kontoret, og årskortet udleveres igen. Er kontoret lukket i mellemtiden, lægges nøglen i postkassen ved indgangen på Svanemøllevej, og årskortet afhentes, så snart Kontoret igen åbner (næste morgen/mandag efter week-end).

Koret

GHG’s kor har prøve 1 gang ugentlig. Koret er åbent for alle. Der er audition i starten af året. Repertoiret bestemmes i fællesskab, dvs. af de deltagende GHG-elever og af dirigenten, Mona Høgh Thylgård. Mulighederne er mange: gospel, rock, musical, klassisk… I december 2011 medvirkede koret som statister i Østre Gasværks Teaters store juleforestilling ”Stemmer fra Østre Gasværk” samt sammen med 500 andre sangere i en kæmpekoncert i anledning af Dronning Margrethes regeringsjubilæum. I februar 2012 og 2013 medvirkede koret desuden i årets Musicals henholdsvis ”The Commitments” og ”Natural Born Lovers”. Koret deltager naturligvis også i musicalen 2016. Derudover er koret en del af musikscenen på gymnasiet, når der skal være musikalske indslag i forbindelse med højtider, translokation mm. I år skal koret til New York i april 2017.

Musikskole

Musikholdene, skolens bands, solister osv. holder hvert år en forårscafé. Desuden optræder de i løbet af året ved morgensamlinger, caféaftener, juleafslutning osv. Skolen har ugentlig musikskole i B3 (Blue Note) og B4 (Monteverdi), med specielt henblik på instrumentalundervisning i hhv. guitar, bas, trommer og keyboard. Du kan desuden få hjælp til teorien, f.eks. i forbindelse med dit musikprojekt. Hver onsdag i 5. modul fra kl. 15.30-17.00 vil Wilson fra 3.i (tv.) og Frederik fra 1.d (billedet), være i skolens 2 nye musiklokaler og undervise. Nogle onsdage starter de allerede kl. 14, så hold øje med Lectio.

Du kan være begynder, have spillet tidligere, være i gang med at lære et instrument eller være øvet - alle er velkomne. Du kan bare kigge over i GHG2 onsdag eftermiddag, men du kan også lige sende en besked til eller kontakte de 2 undervisere inden, så de f.eks. kan "samle" alle guitarister på én bestemt dag osv. Selvfølgelig kan der også blive sammenspil i de 3 øvelokaler i tilknytning til 2 de musiklokaler.